BULLET TRIALS WORKS REPLICA 500

De baanbrekende 350 cc trial Bullet, die in 1948 werd gelanceerd, was de eerste productiemotor die voorzien was van een swingarm. Twee jaar later kwam een getalenteerde 18-jarige motorrijder bij Royal Enfield. John Victor Brittain, alom bekend als Johnny Brittain was zijn naam en zou de trial sterrijder worden. Geïnspireerd door zijn trial Bullet, het Royal Enfield Factory Team en de successen in het Internationale Zes Daagse Trial kampioenschap introduceren wij met gepaste trots de Bullet Trials Works Replica. Met zijn verhoogde stuur met crossbar manoeuvreer je de Bullet door elke situatie, staand op de voetsteunen of zittend in het fraaie mono zadel. Door z’n lichte off-road banden en ABS heb je overal grip en beschik je over genoeg remvermogen. De Bullet Trials Works Replica is leverbaar in het classic green en rood en valt op door het fraaie chrome werk en typische trial accenten.

De motorfiets die het motorrijden veranderde

De baanbrekende 350cc trialuitvoering van de Bullet, die in 1948 werd gelanceerd, was de eerste productiemotor die voorzien was van swingarm vering. Twee jaar later kwam een getalenteerde 18-jarige bij Royal Enfield. John Victor Brittain, alom bekend als Johnny Brittain, zou de sterrijder worden in het officiële Royal Enfield Trial Factory team.

De wedergeboorte van een winnaarsspirit

Geïnspireerd door Johnny Brittain’s kampioens Bullet en het enorme succes van het Royal Enfield Factory Team tijdens de International Six Day’s Trials, is de huidige Bullet Trials Works Replica een eerbetoon aan een motorlegende.

Verbeterde controle & comfort

Het verhoogde stuur, versterkt met een crossbar, zorgt voor een controleerbare en comfortabele rijhouding in alle rijsituaties, zowel staand als zittend.

Tractie waar je het nodig hebt

Het blokprofiel van de on-/off-road-banden werkt samen met het tweekanaals ABS-systeem om alle grip en remkracht te bieden die u nodig hebt op het terrein.

SPECIFICATIES

Height (Flyscreen top) 1.123 mm
Length 2.080 mm
Weight (90% FUEL) 192 kg
Fuel tank capacity 13.5 Litre
Type Single cylinder, 4 stroke, EFI
Displacement 499cc
Starting Electric/Kickstart
Cooling Air
Max. power 27,2 bhp
Front brake 280 mm disc, 2-piston caliper
Rear brake 240 mm disc, 1-piston caliper
Front tire 90/90-19
Rear tire 110/80-18

PRIJZEN

Vanaf:

6.099,-

(Verkoop adviesprijs incl. BTW excl. afleverkosten)

KLEUREN

previous arrow
Trails-Green-slide
Green
Trails-detail-01-slide
Trails-Red-slide
Red
Trails-detail-02-slide
Exit full screenEnter Full screen
next arrow