TRAVEL EDITION

De Royal Enfield Himalayan is gebouwd op basis van decennia aan expedities, duizenden kilometers over ongebaande paden en dwars door het meest uitdagende terrein. Uit eer voor zijn naam en oorsprong, introduceert Royal Enfield nu de Travel Edition. Een ijzersterke en veelzijdige motorfiets die geschikt is voor ieder terrein en nu verder is uitgerust met een 2-delig kofferrek en aluminium zijkoffers. Om eenvoudig door elk terrein te manoeuvreren beschikt de luchtgekoelde 411cc 1-cilinder over een sterk koppel ( 32Nm) en die zorgt ook nog eens voor een zeer gunstig benzineverbruik. Ga ermee op reis of plan uw volgende meeting, voor de Royal Enfield Himalayan Travel Edition is niets te gek!

Travel Pack

Uit eer voor zijn naam en oorsprong, introduceert Royal Enfield nu de Himalayan Travel Edition. Deze veelzijdige motorfiets is nu tijdelijk* verkrijgbaar als Travel Edition en verder uitgerust met een 2-delig kofferrek en aluminium zijkoffers, waarbij er voor de koffers zelf nog is te kiezen uit de zwarte of zilverkleurige variant.

Veelzijdige prestaties

800 mm zithoogte, perfect gepositioneerde voetsteunen en stuur verminderen de vermoeidheid en geven u een comfortabele rechtop-positie, of u nu zit of staat.

Tour-Minded Design

Koffers aan elke zijde. Jerrycans vooraan. Met de bevestigingspunten van de Himalayan kunt u zich op elk moment ontsnappen uit de massa en vertrekken. Met het LCD-dashboard kunt u alles volgen, van kilometers tot onderhoud. De Travel Edition is beschikbaar in elke leverbare Himalayan kleur.

Standaard met navigatie

De nieuwe Euro5 Himalayan is uitgerust met het Tripper-navigatiesysteem, dat realtimebegeleiding biedt, gecreëerd vanuit het Google Maps-platform en gekoppeld aan de smartphone van de berijder via de Royal Enfield-applicatie.

SPECIFICATIES

Height (Flyscreen top) 1.360 mm
Length 2.190 mm
Weight (90% FUEL) 185 kg
Fuel tank capacity 15 +/- 0.5 Litre
Type Single cylinder, 4 stroke, EFI
Displacement 411cc
Starting Electric
Cooling Air
Max. power 24,5 bhp

 

Front brake 300 mm disc, 2-piston caliper
Rear brake 240 mm disc, 1-piston caliper
Front tire 90/90-21
Rear tire 120/90-17

PRIJZEN (2022)

Vanaf:

€ 5.999,-

(Verkoopprijzen adviesprijs incl. BTW & rijklaar)
Garantie: 3 jaar op onderdelen/arbeid, onbeperkt aantal kilometers en 3 jaar 24-uurs pechverhelping.

Himalayan Travel Edition 410 Granite € 5.999,-

Himalayan Travel Edition 410 Pine Green

€ 5.999,-

Himalayan Travel Edition 410 Mirage Silver

€ 6.099,-

Himalayan Travel Edition 410 Lake Blue

€ 6.099,-

 

KLEUREN

previous arrow
Himalayan-camo-slider
Granite Black
Himalayan-white-slider
Pine Green
Himalayan-gunmetal-grey-slider
Mirage Silver
Himalayan-black-slider
Lake Blue
Slide
Exit full screenEnter Full screen
next arrow