CONTACT

Meer informatie bij je lokale dealer

Heeft u een vraag over techniek, reparatie of onderhoud van uw Royal Enfield? Wanneer u een vraag heeft over de techniek van uw voertuig ofwel zaken gerelateerd aan onderhoud, reparaties en onderdelen, dan verzoeken wij u deze in eerste instantie aan uw dealer voor te leggen. Uw dealer heeft de benodigde kennis in huis om u gedegen te kunnen adviseren. De contactgegevens van uw Royal Enfield dealer kunt u vinden via de diverse dealer locators op deze website.

Heeft u een vraag van andere aard of interesse om dealer te worden van één van onze merken? Vul dan onderstaand contactformulier in:

 

contactformulier

Royal Enfield, een succesvol merk wereldwijd! Het merk is het oudste, nog producerende motorfietsmerk sinds 1901. De modellen zijn met grote zorg gebouwd en hoewel het lijkt alsof ze uit een andere tijd komen zijn ze toch helemaal van deze tijd! Royal Enfield is een manier van rijden, Royal Enfield is een beleving! Het Franse SIMA, SIMA staat voor Société d’Importation de Moto et Accessoires, is de officiële importeur voor Frankrijk en de Benelux en is sinds 1976 al actief met de import van grote motorfietsmerken, onderdelen en accessoires. Wij van MotoMondo zijn blij om het merk te vertegenwoordigen voor de gehele Benelux.

MotoMondo
Wij als MotoMondo zijn vereerd om het importeurschap van Royal Enfield in de Benelux te mogen vertegenwoordigen. MotoMondo is reeds jaren actief in de motorbranche en wij beschikken over alle faciliteiten om u als klant maar ook de dealer optimaal te bedienen. Laat u verleiden door de magie van Royal Enfield en geniet van de unieke beleving!

  • Dit formulier is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden gelden hiervoor.